Gravering

Christianshavn:

Christianshavn:
Man - Fre:10 - 18
Lør:10 - 14
Søn:Lukket

Humletorvet:

Humletorvet:
Man - Fre:10 - 16
Lør - Søn:Lukket

Gravering i København

Skal du til en større begivenhed, der kræver en indgraveret gave af den ene eller anden art? Eller skal du forkæle en i familien med en graveret jule- eller fødselsdagsgave?

Uanset årsagen og materialet, så står Hælebaren til rådighed, når det kommer til indgravering i København.

Vi har to butikker, men det kun ét sæt graveringsmaskiner.

For bedst mulig service, kontakt da butikken på Strandgade 38 på Christianshavn 1401 København K, da det er der, maskinerne står. Skriv til os på chatten.

Du kan dog sagtens indlevere det, der skal graveres i begge butikker. Så tager det blot længere tid.

Hvis du har brug for inspiration til, hvilken gave, det kunne være en god ide at få indgraveret, så kan du få lidt inspiration ved billederne nedenfor. Det er alle ting, som vi ofte indgraverer, men det er kun fantasien, der sætter grænser.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, vi kan klare din indgraveringsopgave.

Den unikke gave

En indgraveret gave, uanset hvad der står, er ofte mere unik og speciel end andre gaver. Modtageren vil i hvert fald aldrig glemme af hvem, gaven kom fra, hvad årsagen var, og hvornår vedkommende fik den.

Mange ser det derfor som noget, man gør ved ekstra særlige gaver. Det kan være studentergaven, bryllupsgaven, dåbsgaven eller noget helt fjerde.

Der er i virkeligheden ingen regler for, hvornår man kan give en gave med indgravering.

En indgravering behøver ikke være stor og overdøvende, den kan også være lille og gemt væk, så det kun er modtageren der ved, hvor det står, og hvad det har af betydning.

Kontakt Hælebaren

Har du nogle spørgsmål til vores graveringer, eller hvad vi helt konkret kan gøre for dig? Du kan fange os alle hverdage mellem 10-18 på telefonen, eller du kan skrive til os 24 timer i døgnet. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

Kontakt os Køb nu

Gravering i metal

Gravering i iPhone

Gravering i iPad

Gravering i læder

Gravering i glas

Gravering i træ

Gravering i plastik