Læderarbejde

Christianshavn:

Christianshavn:
Man - Fre:10 - 18
Lør:10 - 14
Søn:Lukket

Humletorvet:

Humletorvet:
Man - Fre:10 - 16
Lør - Søn:Lukket

Læderarbejde

Hælebaren i København er specialiserede i at arbejde i og med læder. Vi kan derfor meget mere end at reparere sko, reparere tasker eller specialdesigne bælter.

Vi kan naturligvis hjælpe, hvis tasken er ved at gå i syningen, hvis læderet er knækket eller andet. Men vi kan også være behjælpelige med at udvikle, designe og producere helt unikke produkter.

Det kan eksempelvis være et lækkert forklæde, et klæde til kokkens knive tilpasset til de rigtige længder, eller måske et arbejdsbælte til den kvalitetsbevidste håndværker.

Vi står altid klar i butikken til at give råd og vejledning. Men du kan også få masser af inspiration af alle de læderprodukter, vi har i butikken. Måske du har brug for et særligt cover med rem eller hank til din bærbare computer, et særligt lædernet eller andet. Det kan også være, at en i din familie mangler noget helt særligt til sine malerredskaber eller andet. For os er det kun fantasien, der sætter grænser.

Skal vi lave dit helt særlige læder produkt?

Uanset hvad du ønsker, at vi skal lave i læder, så kan det lade sig gøre. Vi skal blot bruge dine gode ideer og muligvis nogle mål, hvis det eksempelvis er et bælte til værktøj, et cover til en bærbar eller andet. Således at produkter bliver 100% efter dine ønsker og behov.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig, samt hvor længe det cirka vil tage at producere dit unika produkt. Du kan også se, hvad vi ellers laver i læder, heriblandt bælter, skohorn, nøgleringe mm. og købe online, hvis du ønsker det.

En lidt for sulten hvalp, tog en bid af et par nye støvler…

Taske designet uden rem, men man skulle tro den altid havde været der!

Sko med flænset læder. Lap syet i og hulringe monteret. Stærkere end da den var ny!