Nøgler

Christianshavn:

Christianshavn:
Man - Fre:10 - 18
Lør:10 - 14
Søn:Lukket

Humletorvet:

Humletorvet:
Man - Fre:10 - 16
Lør - Søn:Lukket

Nøglekopiering i København

Hælebaren i København tilbyder nem og hurtigt kopiering af dine nøgler.

Vi har mere end 200 forskellige slags nøgler. Det betyder, at vi kan kopiere stort set alle typer af nøgler. Drejer det sig om en systemnøgle må du meget gerne sende en mms med et billede, så vi nemmere kan vende tilbage med en pris, hvis det kan lade sig gøre.

Vi har blandt andet mulighed for at hjælpe med:

  • Nøgler med farver og motiv
  • Postkassenøgler
  • Bådnøgler
  • Cykelnøgler
  • Nøgle til hængelåse
  • REX nøgle

Vi tilbyder ligeledes at stille låse om. Så ønsker du eksempelvis at kunne bruge din husnøgle til postkassen eller måske skuret, så kan vi hjælpe med dette. Der er næsten ikke det, vi ikke kan være behjælpelige med. Vi sparrer gerne med dig om, hvad der vil være den bedste løsning, hvis du har brug for råd og vejledning.

Skal vi hjælpe med din nøglekopiering?

Hvis du har et eller flere sæt nøgler, du har brug for at få kopieret, så kom forbi Hælebaren. Vi kan nemt og smertefrit hjælpe dig videre, så du hurtigt får det antal nøgler, du har behov for.

Hvis familiens børn er blevet store nok, og derfor skal have en nøgle hver, eller kæresten har fortjent en nøgle til lejligheden – så hjælper vi. Mulighederne er mange, og tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller konkrete ønsker til en nøglekopiering.

Kontakt Hælebaren

Hvis du har nogle spørgsmål til kopiering af nøgler, så kom forbi en af vores butikker, eller kontakt os på telefon eller mail. Vi vender tilbage hurtigst muligt.