Red Wing sko

Christianshavn:

Christianshavn:
Man - Fre:10 - 18
Lør:10 - 14
Søn:Lukket

Humletorvet:

Humletorvet:
Man - Fre:10 - 16
Lør - Søn:Lukket

Officiel Red Wing Reparatør

Hælebaren er officiel reparatør af Red Wing sko. Det betyder, at vi kan udskifte alle originale såler, så de næsten bliver som nye igen. Samtidig er vi også forhandler af Red Wing sko, da det er den bedste kvalitet inden for sko, som vi er stødt på i vores arbejde med sko.

God kvalitet og godt håndværk

Hvis du virkelig nyder at forkæle dine fødder med både god kvalitet og ikke mindst godt håndværk, så ligger Red Wing helt klart på toppen af listen.

Red Wing har eksisteret i mere end 100 år, og de ved de, hvad de laver. Det er et amerikansk brand, der blev grundlagt tilbage i 1905. Deres sko blev oprindeligt først lavet til dem, der arbejdede med drift af miner, skov og landbrug.

Stifteren så nemlig et behov for ordenligt fodtøj, der kunne holde til det hårde stykke arbejde, som folkene lavede hver dag. Men det skulle også være behageligt, og noget som de kunne klare at have på hele dagen.

Skoene bliver fremstillet udelukkende med premium læder. Brandet lægger stadig stor vægt på, at skoene skal være praktiske, så de kan holde til alt, hvad du foretager dig.

Hælebaren tilbyder et større udvalg af Red Wing sko. Dine sko for livet!

Vi reparerer dine Red Wing sko

Red Wing har udnævnt os til at være officiel reparatør af deres sko. Så oplever du, at der er behov for at få skiftet sålen, så er Hælebaren det rette sted at tage hen.

Vi har to butikker – en på Christianshavn og en anden i Carlsbergbyen. Du kan indlevere dine sko i begge butikker. Ønsker du at købe et par, så kan du sagtens finde inspiration begge steder.