Tilbehør

Christianshavn:

Christianshavn:
Man - Fre:10 - 18
Lør:10 - 14
Søn:Lukket

Humletorvet:

Humletorvet:
Man - Fre:10 - 16
Lør - Søn:Lukket

Skopleje

Ruskind & Nubuck:

Til ruskind og nubuck anbefaler vi normalvis vores spray, der også kan bruges til tekstil. Den gør intet ved farven, da den er usynlig. Ønsker du at friske farven op, fås en tube med væske i, der opretholder farven fantastisk.

Inden du påfører noget på ruskind, anbefaler vi på det kraftigste, at du børster skoen med en ruskindsbørste og/eller en slibesten (mod pletter). På den måde undgår du at indkapsle skidt og snavs.

Ruskind Ruskind er lavet af bagsiden af skind, af den side der vender mod kødet på dyret. Materialet er tydeligt ru med store fibertrævler, der dækker overfladen. Bagsiden er glat. Skindet er meget blødt og stærkt sugende, og meget lysfølsomt.

Rigtigt ruskind er lavet af det øverste lag, narvlaget der har en fin blødhed og elasticitet. Jo tyndere det er, jo blødere, men har derved også mindre brudstyrke.

Nubuck Nubuck er lavet af narvsiden af en skind. Den slibes efter garvning og farvning, så det ligner ruskind.Nubuck er tydeligt ru med små fine trævler, der dækker overfladen. Bagsiden er mere ru end forsiden. Selv om nubuck og ruskind er principielt forskellige, skal de behandles og plejes ens.

Køb Ruskinspleje

Læder:

Læder kan groft sagt opdeles i tre forskellige typper. Den bedste kvalitet er narvlæderet, som er det øverste hudlag på dyret. Næstbedst er spaltlæderet, der er den del af huden, der vender ind mod kroppen.

Spaltlæderet kan spaltes i forskellige tykkelser, hvorved en produktion kan optimeres, idet råvaren derved udnyttes optimalt. Spaltlæderet en del af den ægte læder, og har stort set samme holdbarhed og styrke som det øverste lag.

Den “dårligste” kvalitet er spånlæderet, idet den udnyttes af de rester, der fremkommer i forbindelse med garvning og forarbejdning af læderet.

Til glat læder anbefaler vi normalt det, som hedder ‘læderbalsam’. Det er en kombination af læderolie, der går ind i læderet og nærer fibrene samt bivoks, der lægger en fin beskyttende hinde mod skidt og snavs. Vores læderbalsam er også med til at hive farven frem igen.

Mangler læderet meget farve, og ønsker du en blankere overflade, så anbefaler vi i stedet en skocreme/lædercreme i samme farve. Vi har mere end 20 forskellige farver, og vi hjælper gerne med at finde den rigtige til netop din sko/taske/jakke. For at garantere, at produktet ikke smitter af, skal der bruges børste til påføring og blankning.

Du kan også vælge at benytte en spray, der giver god beskyttelse. Spray er dog mere usynligt og gør som sådan ikke noget ved skoens udseende. Vi er forhandler af det førende mærke på markedet. Denne spray holder i 3 måneder (den skal dog hærde i 24 timer inden brug) i modsætning til andre sprays, der skal påføres ugentligt.

Køb Læderpleje

Olieret læder:

Når du har med olieret læder at gøre, så kan du børste pletter og snavs væk med en skobørste. Anvend gerne rengøringshampoo på pletter, der er svære at komme til bunds med.

Pleje For sko med olieret læder er det godt at anvende imprægneringsmiddel, der indeholder olie. Det gør, at læderet får et flot udseende, der samtidig imprægneres.

Beskyttelse Hvis du har anvendt et imprægneringsmiddel, der tilfører læderet mere olie, er det ikke nødvendigt med imprægnering.

Køb Pleje Til Olieret Læder

Tekstil:

Start med at børste snavs og pletter væk med en skobørste. Anvend meget gerne en sko-shampoo på pletter, der er vanskelige at få af, eller hvis skoen er meget snavset. Vask ikke skoene i vaskemaskinen! Det kan ødelægge skoens form.

Pleje
Tekstil sko med hvide partier kan behandles med heldækkende skocreme med hvid farvepigment eller neutral. Det frisker udseendet på skoen op.

Beskyttelse
Sprøjt et meget tyndt lag af imprægnerings spray på skoen, lad det tørre og gentag for et ekstra flot resultat. Syntetisk materiale bør ikke imprægneres.

Det er kun spray, der kan beskytte en sko af tekstil.

Køb Pleje Til Tekstil

Reptil:

Til reptil har Hælebaren en helt særlig spray indeholdende olie, der kun kan benyttes til netop dette materiale. Skindet efterlades efterfølgende med en flot og skinnende overflade.

Skal du rense din sko af reptil materiale, så start med at børste snavs og pletter væk med en skobørste. Anvend derefter rengøringsshampoo på pletter, der er svære at få af.

Køb Pleje Til Reptil

Snørebånd

Skopleje

Skal du have udskiftet dine snørebånd, er de gamle gået i stykker, eller trænger du bare til noget nyt? Hos Hælebaren i København har vi mere end 150 forskellige snørebånd i forskellige længder.

Længderne spænder fra 45 cm til 250 cm. Vi har følgende farver i butikkerne.

  • Sort
  • Lysebryn
  • Cognac
  • Beige
  • Hvid
  • Marineblå
  • Rød
  • Bordeaux
  • Olivengrøn
  • Grå
Køb Snørebånd

Skolæster

Hold formen med en skolæste

Skolæster bruges til at holde formen på skoen, når du ikke har den på. Efter en lang dag med mange skridt er en sko varm, fugtigt og rynket, når du tager den af.

Lader du den stå uden at komme en skolæste i, vil læderet sætte sig i dens nuværende form, når den tørrer og køler af. Det vil sige, at den ikke glatter eventuelle rynker i læderet ud, og skoen vil se sådan ud efterfølgende. Over tid vil skoen også blive ‘deform’ og have lettere ved at sprække i læderet.

Ved at komme en skolæste i cedertræ ned i skoen, holdes den oprindelige form intakt, idet træet spænder læderet, og dermed rynkerne, ud. Samtidig med, at den hiver fugten ud af læderet.

Dette holder din sko i flot form og forlænger ikke mindst levetiden, da det modvirker, at læderet vil sprække. Rynkerne bliver nemlig rettet op gang på gang, så de aldrig når at blive for dybe.

Køb Skolæster

Bælter

Specialdesignede læderbælter

Hælebaren producerer og håndvæver sine egne læderbælter, og vi forhandlere mere end 30 forskellige slags. Vi kan derfor være behjælpelige med bælter af alle længder, tykkelser, farver, mønstre mm.

Du kan afgive en bestilling online, eller du kan komme ned forbi butikken på Christianshavn eller i Carlsbergbyen og lade dig blive inspireret. Vi står altid klar til at tage imod din bestilling samt sparre med dig om, hvordan bæltet helt præcist skal se ud.

Køb Bælter

Læder Nøglering

Læder Nøglering

Hælebaren producerer egne læder nøgleringe. Vi kan derfor designe nøgleringene præcis som du ønsker, om det skal være med eller uden gravering, og i så fald kan du selv bestemme, hvad der skal stå.

En læder nøglering er ekstra lækker, og kan både bruges af dig selv eller bruges som en god gave til mor, kæresten eller måske din ven/veninde. Mulighederne er mange. Eftersom vi selv producerer, tager vi imod alle dine ønsker og behov til nøgleringen, det kan eksempelvis være udseende, længde eller andet.

Du kan afgive en bestilling online, eller du kan komme ned forbi butikken på Christianshavn eller i Carlsbergbyen og lade dig blive inspireret. Vi står altid klar til at tage imod din bestilling samt sparre med dig om, hvordan nøgleringen skal være.

Køb Nøglering

Skohorn

Få skoene nemmere på

Med et skohorn slipper du for at skulle bøje dig hele vejen ned for at få skoen på. Det er gavnligt for både yngre som ældre eller manden der bare har alt i forvejen.

Vi forhandler specialdesignede skohorn af læder i høj og lækker kvalitet. Det er godt at have derhjemme, men det kan også bruges som en gave til en, du holder af. En du ved sætter pris på god kvalitet.

Du kan købe vores skohorn online, eller du kan komme ned i en af vores to butikker og mærke, føle og røre ved vores produkter.

Køb Skohorn